Beoordelingen

We willen graag weten wat je ervaringen zijn met ‘ik wil hypnose’. Laat ons weten wat je als positief hebt ervaren en of je nog verbeterpunten ziet.
Je e-mailadres wordt niet zichtbaar op de site!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ik wil hypnose
Average rating:  
 7 reviews
by Angel on Ik wil hypnose

Ik geef Marcel 10* sterren voor de uitvoering van de hypnose sessie, voor zijn geduld & vriendelijkheid, zich concentreren inzake de besproken aandachtspunten, op je gemak laten voelen, oveige ...... Zeker de moeite waard, probeer het zelf maar! : )

by Hendrik on Ik wil hypnose

Na 25 jaar paniekaanvallen en angsten nu bijna angst vrij na 1 sessie en de thuissessies.
Afgelopen zaterdag voor het eerst in 2 jaar weer met de bus gegaan, kortom, top, ook de nazorg is meer dan prima.

by Andreas on Ik wil hypnose
Bijzonder

Ondanks een sceptische houding toch naar Marcel gegaan met het motto baat het niet dan schaad het niet. Ik had sinds kort flink last van stress- en paniekaanvallen waardoor ik mijn drukke baan niet meer goed kon uitoefenen.Ongelofelijk maar waar, ben nu 3 weken verder na 1 hypnose sessie en heb amper nog ergens last van.

by A van r on Ik wil hypnose
Bloosangst

Na vele boeken te hebben gelezen en medicijnen te hebben geprobeerd, kwam ik een stukje tegen over hypnose, in eerste instantie was ik een beetje skeptisch maar het werkt! Nouja voor zover ik het nu kan beoordelen! Ik ben inmiddels kleine situaties tegengekomen waarin ik eerder zou gaan blozen en dat blijft nu uit. Ik ben wel nerveus van te voren maar zodra de situatie zich voordoet weet ik me snel te herpakken, ik heb nog geen vergadering gehad, iets waar ik eerst heel erg tegenop zag, maar zoals het nu gaat, ben ik ervan overtuigd dat ik na de luistersessies thuis de vergaderingen ook aankan, het is nu een dag geleden dat ik de hypnose heb ondergaan maar ik merk wel verschil! Hopen dat het zo blijft!

Marcel is vriendelijk en duidelijk en het was een prettige ervaring.

Ik kan het iedereen aanbevelen. En stom dat ik er zo lang mee gelopen heb eigenlijk.

Ik ben hoopvol voor de toekomst! Er valt een last van mijn schouders! En als die vergaderingen mij nu goed afgaan al helemaal! Echt waar!

by Joanne on Ik wil hypnose
onterechte vrees

Ik vond hypnose altijd eng, maar Marcel is rustig, aardig en heeft me enorm geholpen. Geen last meer van slapeloosheid.

by Henri on Ik wil hypnose
Onverwacht

Zo bijzonder. Heel ontspannen. Ik had aanvankelijk het idee dat er niets gebeurd was. Maar ik slaap nu ononderbroken de hele nacht door.

by Jessy on Ik wil hypnose
Heerlijk

Soms kan het gewoon wel snel, gemakkelijk en comfortabel!