Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnoseAfvallen met dieet

Over het nut van diëten is al veel gezegd en geschreven. Wie consequent een dieet volgt heeft ongetwijfeld succes, maar de realiteit is dat veel mensen het niet volhouden. Dat is ook wel verklaarbaar, want alles wat als lekker wordt ervaren (vet, suiker) mag je ineens niet meer eten. Dat voelt afvallen alsof je jezelf aan het straffen bent. Dat houdt bijna niemand vol. En is ook helemaal niet nodig.

Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose is een stuk vriendelijker dan een Spartaanse aanpak.. Een hypnotiseur herprogrammeert je brein waardoor de behoefte aan ongezond voedsel verdwijnt en er behoefte ontstaat aan gezond voedsel . Dat voelt niet langer als straf, maar als een cadeautje aan jezelf. En alles gaat op een heel natuurlijke manier.
Snurk je veel? Dat is een bekend verschijnsel bij mensen die te dik zijn. Snurken leidt tot slechte nachtrust waardoor je lichaam niet goed functioneert. Zo kunnen problemen zich opstapelen. Dat is niet onnodig.

Hypnose helpt

Hypnose is een uitstekende manier om van verslavingen, zoals eetverslaving, af te komen. Dat komt omdat een hypnotiseur het onderbewustzijn kan beïnvloeden . Afvallen met hypnose gebeurt op een heel natuurlijke manier. De hypnotiseur kan de behoefte aan ongezond eten en er iets anders voor in de plaats zetten: een glas water, of een appel. Het maakt daarbij niet uit of je een emotie-eter of een onbewuste eter.

Op streefgewicht met hypnose

Hypnose is ook uitstekend om op een vooraf vastgesteld streefgewicht te blijven. Je onderbewustzijn zorgt er dan voor dat je ‘als vanzelfsprekend’ dingen gaat doen die je op jouw ideale gewicht houden. Waarom dus zware diëten volgen en jezelf straffen, als het ook op een vriendelijke manier mogelijk is om gewicht te verliezen. Velen gingen je voor.

Maak vandaag nog een afspraak met de hypnotiseur of kijk bij de veelgestelde vragen.

Meer weten over hypnotiseur Marcel Beijer?