Angst overwinnen met hypnose

Angst overwinnen met hypnose

 angst overwinnen met hypnoseAngst onder controle

Angst is een heel natuurlijke reactie. Ieder mens is wel eens bang of angstig. Angst helpt ons immers om te gaan met gevaren. Je kunt het zien als een natuurlijk alarmsysteem. Als ons innerlijk systeem angst ervaart wordt het zenuwstelsel onmiddellijk in staat van paraatheid gebracht. De hartslag gaat omhoog, de ademhaling gaat sneller en er is een toename van transpiratie.  Bij sommige mensen is het natuurlijke alarmsysteem echter uit balans. Er wordt onnodig angst ervaren. Faalangst is daar een goed voorbeeld van, of hoogtevrees, angst voor spinnen, ook al zijn ze piepklein. Iedereen die last heeft van een fobie weet verstandelijk dat die angst ongegrond is. En toch slaat de angst om het hart.

Angst overwinnen met hypnose

Angst overwinnen met hypnose is heel vanzelfsprekend. Dat komt omdat een hypnotiseur het onderbewustzijn kan beïnvloeden . Op een heel natuurlijke manier. De hypnotiseur kan de angstgevoelens wegnemen en daar iets anders voor in de plaats zetten: zelfverzekerdheid bijvoorbeeld. Op dat moment is geen sprake meer van een fobie.

Angst voor hypnose

Het kan natuurlijk zo zijn dat iemand angst heeft om in hypnose te gaan. Veel mensen zijn bang dat ze de controle over zichzelf verliezen. Ze hebben dat gezien op televisie waar showhypnotiseurs grappen uithalen met mensen die in hypnose zijn.
Angst voor hypnose is echter niet nodig. Als gecertificeerd hypnotiseur ben ik er om je te helpen, niet om je in de maling te nemen. Bij een HypnoseCoach ben je gegarandeerd in veilige en vertrouwde handen. Sterker: de meeste mensen kunnen zich na afloop het hele proces herinneren. En toch zijn ze in hypnose geweest. En meestal is dan het probleem ook verholpen.

Vertrouwen

Ik ben als hypnotiseur onder meer gespecialiseerd in angsten. Mensen die bij mij in de praktijk komen voelen zich snel op hun gemak en zijn na afloop dolblij dat ze de stap genomen hebben om in hypnose te gaan.

Neem gerust contact op voor meer informatie.
In een uurtje kan je leven er anders uitzien…