Stoppen met roken door hypnose

Stoppen met roken is vaak erg moeilijk. Dat komt omdat de stof nicotine zeer verslavend is. Rokers die van hun verslaving af willen komen ondervinden vaak nare bijverschijnselen zoals spanning of chagrijnigheid.

Dat is ook logisch: het lichaam toont ontwenningsverschijnselen. Wie stopt met roken kan last krijgen van: onrust, zweten, hoofdpijn, problemen met inslapen en trillen.Zodra de spanning of het chagrijn de overhand krijgt, wordt dan al snel weer naar de sigaret gegrepen. 

Behoefte aan nicotine

In de handel zijn veel middeltjes verkrijgbaar die de behoefte aan nicotine verminderen. Dat is vaak een dure grap. Ook is de e-sigaret in opkomst. Voor een aantal mensen werkt dat goed, maar een nadeel is dat de behoefte aan nicotine blijft. Het probleem wordt eigenlijk niet afdoende opgelost.

Hypnose helpt

Hypnose is een uitstekende manier om van verslavingen, zoals roken, af te komen. Dat komt omdat een hypnotiseur het onderbewustzijn kan beïnvloeden . Op een heel natuurlijke manier. De hypnotiseur kan de behoefte aan nicotine uitwissen en er iets anders voor in de plaats zetten: een glas water, of een appel.

Hoe dat werkt zie je in dit filmpje

 Stoppen met blowen

Wie wil stoppen met blowen is per definitie een roker. Wat voor roken geldt, is dus ook voor blowen van toepassing.
De behoefte aan THC, de werkzame stof in cannabis (wiet), kan met hypnose  worden weggenomen. Het kan zijn dat voor een behandeling een tweede sessie nodig is.